میوه ای برای لاغری!
گوجهفرنگیها با اینکه شیرین هستند، دارای کالری پایینی هستند و از پرمصرفترین سبزیجات، در دنیا بشمار میروند که به صوررت خام، بخارپز، سرخ کرده، خورشتی، پوره، سس و غیره مصرف میشوند.
اگرچه، اکثر افراد، گوجه فرنگیها را به عنوان نوعی سبزی درنظر میگیرند ولی از لحاظ گیاهشناسی در بخش میوهها، طبقهبندی میشوند و دارای مقدار زیادی ویتامین C هستند.
ارزش غذایی یک عدد گوچهفرنگی تازه
کالری / ۲۴
چربی / ۰ گرم
چربی اشباع شده / ۰ گرم
کلسترول / ۰ میلیگرم
کربوهیدرات / ۵ گرم
پروتئین / ۱ گرم
فیبر رژیمی / ۱ گرم
سدیم / ۶ میلیگرم
ویتامین C / 15 میلیگرم
پتاسیم / ۲۹۲ میلیگرم
فواید سلامتی
گوجهفرنگیها، واقعا سرشار از ویتامین C هستند.
این آنتیاکسیدانهای قوی، نقش مهمی را در حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن ایفا میکنند.
آنها همچنین، دارای بتاکاروتن و کاروتنوئید هستند که برای پیشگیری از بیمارهای مختلف، بخصوص، حملات قلبی و سرطان موثر هستند.
لیکوپن موجود در گوجهفرنگی، به کاهش خطر سرطان پروستات کمک شایانی میکند.
گوجهفرنگیها همچنین دارای مقدار مناسبی پتاسیم هستند که برای پیشگیری از سکتههای مغزی مفیدند.
مطالب مشابه: