به گزارش تی ۲۴ ، قبلا خطرات ناشی از شیرین کننده های مصنوعی اعلام شده بود . حال می خواهیم این نکته را ذکر کنیم که نوشابه های رژیمی خطر ابتلا به سکته مغزی و حملات قلبی را تا ۶۱ درصد افزایش می دهد .
کنفرانس بین المللی سکته مغزی که چند ماه گذشته توسط انجمن سکته مغزی امریکا برگزار کرد. درآن محققان یافته های خود را در رابطه با نوشابه های رژیمی ذکر کردندسیب .
محققان بر روی ۲۵۰۰ نفر از شهروندان نیویورک برای ۹ سال یا بیشتر تحقیق کردند.آنها در یافتند که نوشابه های رژیمی ۶۱ درصد خطر ابتلا به گرفتگی های عروقی و در پی آن حملات قلبی و مغزی را افزایش می دهدیب.
به نقل از کریستوفر ونج (نویسنده ی کتاب بد مدیسین): نوشیدن این نوشابه ها برابر است با نوشیدن مقدار فراوانی فسفریک اسید، رنگ های مصنوعی، طعم دهنده های مصنوعی، و به نقل از نتایج رسیده از معتبرترین آزمایشگاه علمی جهان موادی توهم زاکه وادار می کند مغز شما احساس اشتباهی از شیرینی موجود در نوشابه پیدا کند. این نوشابه های رژیمی که فقط با حذف ۱۲ قاشق چای خوری شکر از نوشابه های سابق ساخته می شوند فقط باعث گول زدن خود ما هستند. و فقط کالری کمتری از نوشابه های قبلی دارندیبسب.
این دانشمندان خوردن نوشابه را ( به طور عام تمامی نوشا به ها ) جزو ریسک فاکتور ها همچون کشیدن سیگار و فشار بالا و کلسترول بالا آورده اند. باید خاطر نشان کرد که هنوز دانشمندان ماده ایی که در نوشابه خطر ریسک قلبی را بالا می برد را کشف نکرده اند اما تمامی آمارها و آزمایشات این را تایید می کنند که نوشابه خطر ریسک قلبی را بالا می برد.
مطالب مشابه: