خواص میوه به
میوه به از خانواده میوه سیب محسوب می شود. متخصصان تغذیه در ارتباط با میوه به بیان داشته اند بسیار خوش طعم و پرخواص است. این میوه دارای کالری یا همان میزان انرژی مناسبی می باشد. به این صورت که هر ۱۰۰ گرم از میوه ی به شامل ۵۷ کیلو کالری انرژی است. و مثل سایر میوه هایی که دارای آنتی اکسیدان و پلی فنولیک. مانند سیب و گلابی هستند. این میوه هم دارای آنتی اکسیدان ها و پلی فنولیک می باشد. اما با این تفاوت که میوه ای است که به نسبت سیب گلابی بسیار غنی تر از این ترکیبات است. و میزان بیشتری را از این ترکیبات در خود غنی کرده دارد. همچنین از خواص ترکیباتی دیگر میوه ی به می توان به وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی و املاح فیبردار اشاره کرد. این خواص مفید در دمنوش به سادگی قابل اسفاده هستند.
تقویت سیستم ایمنی توسط میوه به
جالب است بدانید که وقتی میوه ی به کاملا می رسد. در ترکیبات آن به میزان و مقادیر بالایی ویتامین c پدیدار می شود. که از خواص ترکیباتی این میوه به حساب خواهد آمد. و مصرف رسیده ی این میوه می توان نیاز شما سیستم ایمنی بدن شما به این ویتامین را برطرف گرداند. به گونه ای که در هر ۱۰۰ گرم از میوه ی به حدود ۲۵ درصد از نیاز روزانه ی افراد را به ویتامین c را برطرف می نماید. بهتر است که بدانید تمامی میوه هایی که غنی از این ویتامین هستند. می توانند با حذف رادیکال های آزاد به سلامتی بدن و تقویت و بهبود سیستم ایمنی. و کم شدن خطرات احتمالی در ارتباط با دچار شدن به انواع عفونت ها و کاهش التهابات کمک های شایانی خواهد کرد.
از دیگر خواص ترکیباتی این میوه ی خوش طعم می توان به وجود ترکیباتی چون موارد بیان شده در ادامه در ساختار میوه ی به اشاره کرد: مس، سلنیوم، آهن، پتاسیم، منیزیم، ویتامین های گروه ب از جمله تیامیین،ریبوفلاوین و پریدوکسین. همچنین مورد دیگری که در مورد میوه ی به بیان شده است. و از ویژگی هایی منحصر به فرد اکثر میوه ها به حساب می آید. این است که میوه ی به مانند گلابی خاصیت ضدالتهابی و ضد آلرژی را دارد.
خواص دانه به
از دیگر خواص منحصر به فرد میوه ی به می توان به خواص دانه ی آن هم اشاره کرد. چرا که دانه ی به خواص مفید و کاربردی و درمانی زیادی از جمله بهبود و درمان سرفه های خشک و شدید و عارضه های برونشیت را دارا می باشد. جالب است که بدانید اثر دانه ی به در بهبود و تقویت عملکرد دستگاه گوارش نقش بسیار مهم و حائز اهمیتی را دارا می باشد. اکیدا توصیه می شود تا در استفاده از دانه به برای خواص درمانی اش سعی شود. تا دانه های به را نجوید و تنها به مکیدن آن برای بهرمند شدن از خواصش اکتفا کنید. چرا که جویدن دانه به می توان عواقبی را داشته باشد به این صورت که در دانه های به ترکیباتی به نام آمیگدالین وجود دارد که به هنگام تجزیه شدن به ماده ای سمی تبدیل خواهد شد و تا حدودی می تواند خطرزا باشد.
با مراجعه به سایت www.tea24.ir می توانید دمنوش به نیوشا را تهیه نمایید و با بهترین کیفیت از آن استفاده کنید.