میوه کرن بری:
کرن بری آمریکایی جز سه میوه ی تجاری و اصل بومی آمریکای شمالی محسوب می شود. افراد نیوانگلند در شمال شرقی ایالات متحده از کرن بری برای مصارف مخلفی استفاده میکنند. برای مثال خوردن، رنگ زدن پارچه، دارو و مرهمی برای زخمو همچنین درمان و بهبود مسمومیت خون. همچنین کرن بری توسط ملوانان آمریکایی مثل شکارچیان نهنگ و دریانوردان که سفرهای دریای داشتند. به عنوان ضد اسکوربوتیک مصرف می شد. عارضه ی اسکوربوتیک یا اسکروی به علت کاهش ویتامین c در کمبود های غذایی ایجاد می گردیده است. و علائمی نظیر خونریزی لثه و خون ریزی زیرپوستی داشته است.
خواص کرن بری :
این روزها آزمایشات زیادی برای شناخت ترکیبات کرن بری و کاربرد ها و مزایایش برای پیشگیری و بهبود عارضه های قلبی عروقی انجام شده است. و نتیجه ی تمامی آزمایشات اپیدمیولوژیک یا همان همه گیر شناسی مشخص کرده است. که استفاده از میوه ها و سبزیجات با احتمال ابتلا و پیشرفت عارضه های قلبی عروقی رابطه ی معکوس دارند. و احتمال می رود که علت این امر وجود فیتوکمیکال در این مواد باشد. و کرن بری غنی از منابع فیتوکمیکال های فنولی است. و در بین ۲۰ میوه ی مورد استفاده ی روزانه ی آمریکایی ها کرن بری بیشترین مقدار فنول تام را دارا می باشد. که این ترکیب ها ی فنولی خاصیت های بیولوژیکی فراوانی دارند. نظیر: فعالیت آنتی اکسیدان ها و تنظیم کار آنزیم ها و تنظیم بیان ژن.
تحقیقات علمی در رابطه با کرن بری:
تحقیقات درون کشتگاهی تجربی بیان داشتند. که ترکیب های فنولی توان لیپو پروتئین های با چگالی پایین به اکسیداسیون را بالا خواهند برد. و باعث افزایش آن می شوند. و مانع ترومبوز یا لخته شدن خون و جمع شدن پلاکت خواهند شد. فشار خون را پایین می آورد و مانع ایجاد التهاب می گردد. به دلیل همین امر بر پاتوژنز یا همان بیماری زایی عارضه های قلبی عروقی تاثیر گذار خواهد بود.
در این مقاله تحقیقات انسانی در ارتباط با فعالیت زیستی کرن بری و ترکیبات تشکیل دهنده ی ان و احتمال ابتلا به عارضه های قلبی عروقی و تاثیر این میوه بر سندروم متابولیک آنالیز می شود. معمولا سندروم متابولیک یک اختلال پیچیده محسوب می شود که مجموعه ی از موارد خطرناک برای بیماری های قلبی عروقی می باشد. عامل های چون: چاقی های مرکزی، دیس لیپیدمی( هرگونه اختلال در سطح لیپیدها مثل تری گلیسیریدها کلسترول و یا فسفو لیپیدها ی) فشارخون بالا و مشکل درمتابولیسم گلوکز که سبب افزایش خطر بیماری های عروق کرونری قلب و دیگر بیماری های قلبی عروقی آنرواسکلروتیک و دیابت نوع ۲ خواهد شد.
اجزای مغز و فیتوکمیکال های کرن بری
توصیه های غذایی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده و همچنین پیشنهادات غذایی انجمن قلب امریکا بیان داشته است که روزانه مصرف میوه تازه و آبمیوه های خالص بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن به ویژه عارضه های قلبی عروقی، دیابت نوع ۲، پوکی استخوان و انواع سرطان را کاهش خواد داد. میوه های کامل مثل کرن بری به خودی خود کالری، چربی، سدیم کمی را دارند. و بدون کلسترول و دارای فیبر رژیمی خواهند بود. این میوه نسبت به سایرین از غلظت کربوهیدرات کمتری برخوردار است. و شامل مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی می باشد. لازم است بدانید که کرن بری خشک شده یا ابمیوه ی ان و یا کوکتل تهیه شده از ان. همگی خواصی همانند خود میوه ی تازه کرن بری را دارند. و شامل چربی های غیر اشباع و آلفا لینولنیک اسید که در هسته ی کرن بری هست می باشند.
دمنوش کرن بری نیوشا ، مخلوط چای سیاه و کرن بری با برترین کیفیت در فروشگاه های ما موجود می باشند که می توانید با مراجعه به سایت www.tea24.ir آن ها را خریداری نمایید.