مصرف یک سیب در روز شما را از پزشک بی نیاز خواهد کرد. این مثال و ضربالمثلی است. که به گوش اکثریت رسیده است. و شاید برخی که از خواص این میوه بی اطلاع هستند. برایشان کمی مضحک باشد. چرا که از خواص منحصر به فرد این میوه مطلع نمی باشند.
مشخص است که سیب این میوه ی خوش مزه و خوش خوراک را مسلما یک مورد درمانی برای انواع تمامی بیماری ها در نظر نخواهند گرفت. ولی می توان به قطعیت بیان کرد. که مصرف روزانه و مرتب این میوه می تواند اثرات مفید و کاربردی در بهبود و تضمینن سلامت شما داشته باشد. توصیه می شود این میوه را روزانه به عنوان میان وعده ی سالم. و یا در غالب خوراکی های صبحانه ی خود. و یا همچنین در قالب اسموتی در برنامه ی غذایی روزانه ی خود قرار دهید. و ار خواص ان بهره مند شوید. در ادامه ی این مقاله شما را با برخی از خواص و مزیت های مصرف سیب اشنا خواهیم کرد. که از اهمیت ان ها نباید غافل شد. با ما همراه باشید.
1_ مبارزه با سرطان
همه ی ما می دانیم که ترکیبات انتی اکسیدانی عواملی هستند برای جلوگیری و مانع از بروز عارضه ههای سرطانی. و چون میوه ی سیب سرشار از ترکیبات انتی اکسیدانی است. میوه ای است که مصرف ان برای پیشگیری و مبارزه با سرطان مفید و توصیه می شود. طبق نتایج حاصل شده از یک پژوهش. مصرف یک یا چند سیب در طول روز به صورت مرتب می تواند موجب کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان کولورکتال شود.
پژوهش دیگری در این باره بیان داشته است. که مصرف سیب نیز می تواند به جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه و پروستات کمک شایان و قابل توجه ی خواهد کرد.
2_ کم شدن احتمال بروز خطر سکته ی مغزی
پژوهشی بنا بر خواص سیب و بروز خطر سکته ی مغزی. به این صورت که با حضور تقریبا ۱۰۰۰۰نفر از افرادی که بالای ۲۸ سال سن داشتند انجام گرفته است . نتایج حاصل شده بر این باور رسید. که افرادی که مصرف بیشتری از سیب را داشتند. کمتر در معرض ابتلا به این خطر یعنی مبتلا شدن به سکته ی مغزی ترومبوتیک بودند. مشخص شده است. که مصرف یک سیب به طور مرتب و روزانه موجب می شود. که حدود ۲۰ درصد از میزان فیبر مورد نیاز روزانه تامین شود . پژوهش دیگری در این زمینه به اثبات رسانیده است. که مصرف این میوه می تواند خطر بروز عارضه های قلبی و سکته مغزی را نیز کمتر کند.
3_ سیب و تاثیرش بر کاهش وزن
اگر در شرایط همسان و مساوی به یک میزان از سیب و کراکر مصرف کنید خواهید دید که با خوردن سیب احساس سیری بیشتری را خواهید کرد.
نتایج حاصل از یک پژوهش نشان داده است که مصرف چند برش از سیب قبل از هر وعده ای غذایی موجب می شود که احساس سیری بیشتری کنید و در نهایت سبب دریافت ۲۰۰ کالری کمتر در ان وعده ی غذایی خواهد شد.به علاوه این میوه ترکیباتی را شامل است که موجب تغذیه باکتری های سالم روده می شود که به خودی خود باعث کم شدن ابتلا به برخی بیماری ها و عارضه های مرتبط با چاقی خواهد شد.
4_ سیب و خواص مفید ان برای مغز
می دانیم که سیب سرشار از ترکیبات انتی اکسیدانی متفاوتی است از جمله کوئرستین. این ماده ی انتی اکسیدانی موجود در سیب از ترکیباتی است که می توانند از سلول های عصبی مراقبت و محافظت کند. همچنین موثر در بقاء و طول عمر این سلول ها و موجب عملکرد و کارکرد این سلولهای مغزی خواهند شد. یک پژوهشی که روی نمونه های حیوانی انجام گرفت مشخص کرد که یک دوز بالا از این ترکیبات انتی اکسیدانی می تواند بدن را در برابر عارضه هایی که موجب بیماری الزایمر است مقاوم و محافظت کند. پس توصیه می شود برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ابتلا به بیماری الزایمر از مصرف سیب غافل نباشید.
5_ مصرف میوه ی سیب و خواص ان در کاهشد ابتلا به خطر دیابت
زمانی که سلول های تولید کننده ی انسولین در بدن اسیب ببینند و یا از بین بروند خطر ابتلا به بیماری دیابت افزایش می یابد و پلی فنول ها ترکیباتی هستند که موجب تقویت و مانع اسیب دیدگی این سلول ها خواهند شد. سیب این میوه ی پرخواص غنی از ترکیبات پلی فنولی هستند که می توانند مانع از بروز عارضه های ابتلا به دیابت شوند. پس مصرف سیب در این حیطه پیشنهاد می شود و بسیار هم موثر هستند.طبق یک پژوهش انجام شده حاصل شد که مصرف مرتب یک سیب در روز موجب کاهش و کمتر شدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تا حدود ۲۸ درصد بوده است و حتی بیان شدده است که مصرف چند سیب در طول هفته نیز می تواند اثرات مشابهی را به دنبال داشته باشد.
می توانید چای سیب ترش نیوشا را با بهترین کیفیت از این سایت خریداری نمایید.