رفلاکس معده از انواع عارضه ها و مشکلات معده است. که برخی خوراکی ها و یا برخی نوشیدنی ها برای این مشکل دردسر ساز و مضر هستند. از نوشیدنی های محبوب ما ایرانی ها چای است. که ان را دم کرده و میل می کنیم. اگر کهنه دم این نوشیدنی را بنوشید. ممکن است که عوارضی را برای افرادی که رفلاکس معده دارند به دنبال داشته باشد.
یکی از کارشناسان و متخصصان تغذیه به نام فرزاد بابایی بیان کرده است. که همه ی چای های سیاه سبز و سفید که در بازار موجودند. قابل مصرف می باشند. ولی چای سیاه در این بین بیشترین مصرف کننده را خواهد داشت. وی به دنبال این بیانیه توصیه و تاکید فراوان بر مصرف تازه دم این چای داشته است. و گفته است که همان طور که چای تازه دم نوشیدنی سالم محبوب ایرانی هاست. اگر ان راه به طرز درست مصرف نکنیم. می تواند برای سلامتی مضر و مشکلات و عارضه هایی را به دنبال داشته باشد. چرا که در چای ترکیباتی به نام اسید تانیک و اگزالات وجود دارد. که مانع جذب اهن می گردند. و میزان این ترکیبات در چای های غلیظ و یا کهنه دم بسیار زیاد است.
توصیه هایی در ارتباط با مصرف چای کهنه دم:
فرزاد بابایی بیان کرده است. که تمامی افراد بهتر است که از مصرف چای کهنه دم و چای غلیظ. که سرشار از ترکیبات اسید تانیک و اگزالات می باشد. خود داری کنند. و همچنین مصرف چایی را برای بلافاصله بعد از غذا به تعویق انداخته تا مانع جذب اهن غذا نگردد.
بنا بر مطالعات دیگر مصرف چای بسیار داغ پیامدهایی چون بروز سرطان معده و مری را به دنبال خواهد داشت. پس توصیه می شود تا از مصرف داغ چای بپرهیز و ان را کمی خنک تر بنوشید.
همچنین ثابت شده است که نوشیدن این دمنوش پر طرفدار به صورت دم کرده ی که مانده و کهنه شده و همچنین بسیار داغ ان مشکلات رفلاکس معده را به وجود خواهد اورد. به همین جهت است که توصیه می گردد در مصرف این دمنوش به صورت خیلی داغ و یا کهنه دم ان نهایت توجه و رعایت را به عمل اورید. چرا که ممکن است عارضه های خطرناکی را در ناحیه ی دریچه ی معده و مری ایجاد کند.
از عادت های عامیانه بسیاری از مردم و علی الخصوص ایرانی ها این است که چای را با مواد دیگری ترکیب کرده و میل می کنند. یا مصرف چای را بدون شیرینی جان از جمله قند بی ثمر می دانند. باید گفت که مصرف اینگونه ی چای سبب از بین رفتن برخی خواص چای خواهد شد. و از طرفی سبب افزایش میزان قند خون و چربی خون خواهد شد.دبنا بر این عادت توصیه می شود که از ننوشیدن چای با مواد شیرین و شیرینی جات مضر خودداری کنید. و نوشیدن چای را تا حد ممکن به تنهایی و یا نهایتا با کمی توت خشک، خرما ی خشک، مویز همراه کنید.
افرادی که بهتر است چای مصرف نکنند
توصیه ی دیگری که کارشناس تغذیه بر ان تاکید داشته است در ارتباط با مصرف چایی است که بر اثر کهنه دمی و ماندن غلیظ گشته است این چای هیچ قابلیت مصرفی را نخواهد داشت بلکه سبب کم خونی بسیار حاد و شدید می شود و از رفی هم برای دستگاه گوارشی مشکلات و عوارضی را در پی دارد. پس توصیه بر ان است که از مصرف چنین چایی پرهیز شود.
توصیه ی دیگر این متخصص تغذیه در مصرف چایی مختص افرادی است که مشکلات گوارشی دارند و از ععارضه های گوارشی در خطر هستند. وی افزوده است که تنها افرادی که مبتلا به عارضه های گوارشی از جمله زخم معده هستند مصرف چایی را به حداقل برسانند. و همچنین توصیه ی دیگر برای افراد باردار و یا مبتلا به کم خونی شدید و حاد و یا افرادی که
چابه بیماری سرطان مبتلا هستند می باشد که از مصرف چای منع شده اند.
چای سیاه زعفرانی نیوشا را می توانید با بهترین کیفیت از این سایت تهیه نمایید.