از میوه های پرخاصیتی که استوایی است وقدمت مصرف ان به حدود ۴۰۰۰سال می رسد. انبه نام دارد. این میوه ابتدا در کشور هند و مالزی به بهره رسیده بود. و اما امروزه تنها در کشور استوایی قابل بهره برداری است. و جالب است بدانید که درخت انبه حدود ۱۰ متر ارتفاع دارد. در ادامه ی این مقاله به خاصیت های پرکاربرد میوه ی انبه می پردازیم.
1_ کاهش و کنترل و بهبود دیابت
از ان جایی که انبه دارای فیبر بالاست. و غنی از این ترکیب می باشد. و از طرفی هم فیبر موجب کاهش و کنترل قند خون می گردد. پس مصرف انبه برای افراد مبتلا به دیابت توصیه و پیشنهاد می شود.
2_ کاهش و پایین امدن فشار خون
پتاسیم و منیزیم به خود خود موجب کاهش فشار خون می گردند. و از انجا که میوه ی انبه غنی از ترکیبات پتاسیم و منیزیم است. به پایین امدن میزان فشار خون کمک خواهد کرد.
3_ بهبود عملکرد بینایی
ویتامین a از جمله ویتامین هایی است که عملکرد بینایی را بهبود می بخشد. و چون انبه سرشار از این نوع ویتامین می باشد. مصرف ان در این زمینه پیشنهاد می شود.
4_ جلوگیری از مبتلا شدن به عارضه های آسم
انبه این میوه ی استوایی غنی از مقادیر بسیار فراوانی از بتاکاروتن می باشد. که این ترکیبات موجب کاهش و منع ابتلا به خطر بیماری آسم خواهد شد.
5_ جوانسازی و ترمیم پوست
می دانیم که انتی اکسیدان ها موجب درمان و بهبود چین و چروک های پوستی خواهند شد. و از انجایی که انبه سرشار از ترکیبات انتی اکسیدانی می باشد. می تواند درمان کننده ی طبیعی خوبی برای چین و چروک ها و جوان سازی و ترمیم بافت های پوستی باشد.
6_ درمان جوش
ویتامین c می تواند قاتل جوش ها و لک و کک ومک صورت باشد. انبه نیز به دلیل وجود مقادیری از این ویتامین در ترکیبات خود. توصیه ی صرفی به جایی برای از بین بردن و جلوگیری از وجود جوش های صورت است.
7_ تقویت مو
میزان فراوان اهن و همچنین ویتامین e در این میوه ی خوشمزه ی استوایی موجب می شود. که خون درتمام سر جریان داشته باشد. و به دنبال ان تقویت و رشد مو را موجب می شود.
8_ درمان ناباروری
لازم به ذکر است تا بدانید که ویتامین e موجود در میوه ی انبه کمک فوق العاده ی در نا باروری اقایان خواهد داشت. و بسیار هم مسمرالثمر می باشد.
9_ بهبود و رفع یبوست
لازم است بدانید که انبه از میوه هایی است که درصد بالایی فیبر و اب در ان وجود دارد و همه ی ما می دانیم که مصرف فیبر و مایعات فراوان کمک شایانی به هضم غذا خواهد کرد از این رو مصرف این میوه ی استوایی سبب درمان یبوست نیز خواهد شد.
10_ جلوگیری از ابتلا به کم خونی و درمان آن
از مواردی که در بدن موجب خون سازی و جلوگیری و بهبود عارضه ی خطرناک کم خونی خواهد شد وجود اهن به مقادیر لازم است. در مصرف انبه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کم خونی و همچنین درمان این عارضه به دلیل این که غنی از اهن است بسیار زیاد تاکید شده و پیشنهاد می شود.
ضرر های انبه و موارد منع مصرف آن
می دانیم که هر ماده خوراکی و میوه و به طور کلی هر خوراکی در کنار فواید و خواصی که دارا می باشند می توانند مضراتی را نیز به همراه داشته باشند همچنین میوه ی انبه نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود پس در ادامه توصیه های برای منع مصرف این میوه بیان می کنیم که لازم است به ان توجه کافی شود:
انبه ممکن است تا حدودی برای برخی افراد الرژی زا و حساسیت اور باشد البته این مورد تنها برای افرادی است که بیشتر به شیره ی گیاهان الرژی دارند.
مورد بعدی که در مصرف انبه باید به ان توجه داشت این است که افرادی که از عارچه های کلیوی رنج می برند و تا حدودی مشکلات کلیوی دارند و به عبارت ساده تر کلیه ی ان ها در دفع پتاسیم با مشکل مواجه است و توان دفع پتاسیم را ندارند به شدت از مصرف این میوه منع خواهند شد چرا که میوه ی انبه غنی از پتاسیم است و ممکن است مکه در بدن این افراد مشکلات و عوارض جانبی را ایجاد کند.
طرز تهیه و رسپی نوشیدنی رز انبه را می توانید با بهترین کیفیت از این سایت تهیه نمایید.